Pete Poskiparta besöker Pargas – tankeläsning och otroliga tricks utlovas

Uppträder i Pargas. Mentalisten Pete Poskiparta besöker PIUG med sin jubileumsshow på lördag. Foto: Privat

Landets enda internationellt prisbelönta mentalist Pete Poskiparta, vinnaren av Dunninger Memorial Award 2019, uppträder i PIUG på lördag.

”Mentalisti 3.0” heter Pete Poskipartas 30-årsjubileumsshow som turnerar runtom i Finland under hösten. Vissa av de totalt 35 föreställningarna sålde slut redan i ett tidigt skede. Pargas blir turnéns tionde anhalt nu på lördag.

– Jag har fördrivit 30 år av mitt liv med att planera och förevisa underverk. Jag har fått uppträda runtom i världen på ställen som London, Las Vegas, Chicago, Boston och Stockholm samt fortbildat mig hos världens främsta trollkonstnärer och mentalister. Nu är det läge att koka ihop en oförglömlig show och skapa en show som innehåller alla de bästa tricksen och roligaste historierna jag har på lager, säger Poskiparta.

Det utlovas en enastående show, där Poskiparta läser publikens tankar, leker med tankeillusioner och testar sin minneskapacitet. I föreställningen bjuds det på mystik, konstigheter som får en att gapa av förvåning samt komik.

Föreställningen rekommenderas från 12 år uppåt.

Poskiparta har uppträtt i Pargas två gånger tidigare och tagits väl emot vid båda tillfällena. Lördagens show börjar klockan 18 och är indelad i två akter. Biljetter i förköp hos Netticket samt Kelovee, biljetter säljs också vid dörren på lördag.

De sista biljettpaketen lottades ut

De sista två biljettpaketen om två biljetter var till Pete Poskipartas föreställning på lördag lottades ut i måndags.

Det rätta svaret på bildgåtan var förstås Gamla kommunalstugan som bland annat fungerat som verksamhetsställe för den kommunala förvaltningen i enlighet med sitt namn. Dessutom har biblioteket samt olika medborgaraktiviteter ordnats i utrymmena.

De lyckliga vinnarna blev Eivor Suominen samt Janina Aalto.

PK gratulerar vinnarna!

  • Showen börjar klockan 18.00 i PIUG lördagen den 12 oktober. Det är Pargas Kungörelser och Rockfun Promotions & Agency Oy som står för arrangemangen.

Timo Järvenpää
0400-242 131/timo.jarvenpaa@aumedia.fi
översättning Mikael Heinrichs

Var först att kommentera

Kommentarer

Alla som kommenterar PK:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Underteckna kommentaren med både ditt för- och efternamn, tack.


*