Wolves vei sarjakärkeä avainpelaajien poissaolosta huolimatta

Innebandytränare
Wolves-valmentaja Marko Vehmanen oli erittäin tyytyväinen omiensa otteisiin SBS Wirmoa vastaan. Kuva: Mikael Heinrichs

SC Wolves voitti sarjakärki SBS Wirmon kotonaan salibandyn 2. divisioonassa tänään lukemin 5–3 (1–0, 3–2, 1–1) vaikka joukkueelta puuttui kaksi kolmesta parhaasta pistemiehistään – sekä molemmat tällä kaudella aikaisemmin pelanneista maalivahdeistaan.

Tolppien välissä voiton torjui Jari-Valtteri Ylander (22 torjuntaa). Valmentaja Marko Vehmanen oli joutunut muotoilemaan ketjut uuteen uskoon, kun sekä Krister Mähönen että Patri Filatoff puuttuivat kokoonpanosta, mutta mahdollisuuden saaneet vastasivat huutoon esimerkillisesti.

– Avauserä, jonka voitimme 1–0 oli meille erittäin tärkeä. Se antoi uskoa koppiin, että kaikki on mahdollista. Wirmolla oli kuitenkin paras mahdollinen kokoonpano jalkeilla, Vehmanen toteaa.

Laaksosen maaliputki jatkuu

Puolustaja Sergei Nurmi iski Wolvesin avausmaalin ennen Oskari Laaksosen osumaa toisen erän alussa, joka oli jo miehen kauden 18:sta. Laaksonen on osunut tällä kaudella jo yhdeksässä perättäisessä ottelussa. Laaksonen teki vielä kaksi maalia ja saalisti saldon 3+0, nousten pistepörssissä kakkossijalle tehoin 20+6.

– Tämä oli koko joukkueen voitto ja onnistuimme taktisesti hienosti. Meillä oli yhtenä teemana otteluun nöyryys, ja tulos näkyy taululla. Kun päästää vain kolme maalia salibandyssä, se riittää usein voittoon, Vehmanen muistuttaa.

Joulunviettoon vähintään neljänneltä sijalta

Voiton myötä Wolves on joulutauolle siirryttäessä vähintään neljäntenä. Tällä hetkellä joukkue majailee erittäin tasaisessa sarjassa kolmantena 21 pisteellä. Wolves pelaa seuraavan ottelunsa Turun SB-Areenalla 11. tammikuuta Paimion Ruoskaa vastaan.

– Kokoonnumme joukkueen kanssa vielä tiistaina kevyempää harjoitusta varten, jonka jälkeen siirrymme joulunviettoon ja teemme linjauksia kevätkierrosta silmälläpitäen, Vehmanen toteaa.

Mikael Heinrichs
050-306 2004/mikael.heinrichs@aumedia.fi

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*