TunturiTec ja Svahnströms El yhdistyvät

Naapureita. TunturiTec ja Svahnströms El toimivat kumpikin Norrbynharjun teollisuusalueella. Arkistokuva

TunturiTec on ostanut enemmistöosakkuuden Svahnström El Ab:sta. Svahnströms El Ab tekee erityyppisiä sähkötöitä Turunmaalla ja TunturiTec toimii muun muassa metalliteollisuudessa.

Kaupan tarkoituksena on toimitusjohtaja Harri Tunturin mukaan vahvistaa TunturiTecin toimintaa sähköalalla.

– Meillä on ollut oma pieni sähköosastomme. Tämän kaupan myötä saamme siihen lisää voimaa.

Nimi muuttuu

TunturiTec perustettiin 1986 ja Svahnströms El-Sähkö 1994. Svahnströms El-Sähkö jatkaa itsenäisenä yrityksenä, mutta kaupan myötä yrityksen nimi muuttuu TunturiTec Electriciksi.

Anders Svahnström, joka nyt jättää roolinsa toimitusjohtajana TunturiTec Electricissä TunturiTecin toimitusjohtaja Harri Tunturille, sanoo, että kauppa antaa Svahnström El-Sähkölle mahdollisuuden laajentua ja suuremmissa määrin työskennellä myös teollisuuden parissa. Tähän mennessä Svahnströms El-Sähkö on tehnyt sähkötöitä kotitalouksille.

Svahnströms El-Sähköllä on Svahnströmin lisäksi neljä työntekijää ja TunturiTecillä noin 30.

Svahnström tulee jatkossa keskittymään asiakastyöhön ja suunnitteluun. Hän omistaa TunturiTec Electricin osakkeista 40 prosenttia. Yritykset toimivat naapureina Paraisten teollisuusalueella ja yhteensulautuminen tuntui luonnolliselta, varsinkin kun molemmilla yrityksillä on hyötyä toisistaan, sanovat Svahnström ja Tunturi.

PK
käännös Timo Järvenpää

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*