Pargas Kungörelsers lokala närvaro stärks

Förstärkt närvaro. Timo Järvenpää (t.h.) förstärker redaktionen och säljchef Ulf Bergman är oftare i Pargas. Foto: Anja Kuusisto

Redaktionen är oftare bemannad – och Timo Järvenpää ansluter till redaktionen på frilansbasis.

Som den observanta läsaren av tidningen säkert redan har lagt märke till har Pargas Kungörelsers redaktion förstärkts med ett nytt namn sedan årsskiftet, då frilansjournalisten Timo Järvenpää anslutit till redaktionen på deltid. Han ansvarar i huvudsak för översättningarna till finska, men figurerar också till och från som skribent i tidningens spalter.

Det nya arrangemanget gör det möjligt för redaktionen att vara smidigare än tidigare och bevaka lokalsamhället ännu aktivare.

Oftare på plats

Samtidigt kommer säljchef Ulf Bergman att framöver fokusera uttryckligen på försäljningen för Pargas Kungörelser och figurerar allt oftare i Pargas – och det är ännu smidigare att boka in besök hos eller av honom lokalt.

Som tidigare har PK:s annonsmottagning öppet måndagar mellan klockan 9 och 12. Under den tiden är kontoret på andra våningen på Strandvägen 24 garanterat bemannat. Självklart går det att titta in också andra tider, men på grund av att redaktionen är rörlig kan det inte garanteras att någon är på plats under övriga tider.

Annonsinlämningsdeadlinen påverkas inte av förändringarna. Annonsmaterial för samma veckas tidning ska fortfarande lämnas in senast på måndag klockan 12.

Du hittar kontaktuppgifterna till PK här.

PK

Var först att kommentera

Kommentarer

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*