Laura Nordin är PK:s sommarredaktör

Laura Nordin tar över PK från den 18 juni under fem veckors tid. Foto: Mikael Heinrichs

PK:s sommarredaktör i år är litteraturvetenskapsstuderande Laura Nordin som bor i Åbo, men är uppvuxen i Pargas.

– Jag är inne på mitt andra år med litteraturvetenskapsstudierna vid Åbo universitet. Dessutom har jag studerat vid Svenska social- och kommunalhögskolan vid Helsingfors universitet och tagit en kandidatexamen inom statsvetenskap med socialpsykologi som inriktning.

Hon flyttade med familjen till Pargas då hon var 4 år och har gått grundskolan i Pargas.

– Jag har alltid läst Pargas Kungörelser och tycker om tidningen. Jag är kanske först och främst intresserad av kultur, men nyheter och politik intresserar också. Jag läser också sportnyheter, så man kan nog kalla mig något av en allätare.

Nyfiken natur

Hon ser framför allt fram emot att få göra något konkret och lära sig mera om branschen.

– Jag är nyfiken till min natur och vill lära känna Pargas på en bredare front. Jag har en del artikelidéer på lager redan nu, säger hon.
Nordin började jobba på PK:s redaktion i måndags och tar över tidningen på egen hand från och med vecka 25.

Hon nås per e-post på laura.nordin@aumedia.fi och kommer att använda samma arbetstelefon som undertecknad vanligtvis använder, det vill säga man får också tag på henne på 050-306 2004 efter den 18 juni.

Mikael Heinrichs
050-306 2004/mikael.heinrichs@aumedia.fi

Var först att kommentera

Kommentarer

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*