Yhtä ja toista ihmeellistä

Paikallinen jalkapalloseura PIF nousi pitkän työn tuloksena toiseen divisioonaan, jota muuten oli odotettu pitkään. Viime syksynä asia sitten varmistui pitkän voittoputken jälkeen, unohtaa ei sovi myöskään hyviä ulkomaan apuja.

Selkään taputtelijoita varmasti riitti, mutta kuinkas sitten kävikään?

Sattui kentän kokoinen ongelma kuvaan eli se ei ollutkaan kunnossa vaan kaipasi korjausta. Asia oli kerrottu hyvissä ajoin kaupungille ja luultiin asian olevan kunnossa, vaan mitä vielä.

Korjaus ei ollut onnistunut alkuunkaan ja käyttökieltoa riittää vielä jonkin aikaa. Tuleeko korjaus valmiiksi tämän kesän aikana, jää nähtäväksi. Eli samalla tavalla kuin vanhojen koulujen korjaukset eli korjataan monta kertaa.

Jalkapalloilijoiden harjoittelu tästä hölmöilystä kärsii, kun harjoittelupaikkoja pitää hakea ilmeisesti Turusta asti, ja vaatii myös rahaa, jota pienellä seuralla ei ole koskaan liikaa.

Kaupunkihan avustaa toki joukkueen toimintaa, mutta varmasti avustukset tulevat pienenemään, kun talous on aavistuksen kuralla.

Harjoitusottelutkin pitää pelata Turussa, joten kotijoukkue vie lipputulot. TPS oli yhden harjoitusmatsin vastustaja, joten siitäkään matsista ei jää kuin peli-ilo. On varmasti tyhmää edes kysyä, miksi näin pääsi käymään ja varmasti vielä tyhmempää, voisiko kaupunki edes maksaa matkat pelaajille. Erittäin huono alku sarjan alkuun nousijajoukkueelle. Toivottavasti kenttä tulee kuntoon sentään jossakin vaiheessa kesää.

Valtiohan sitten avustaa kuntia rahallisesti, kun asia saadaan käsiteltyä, josta Parainenkin saa oman osansa eli kuntien verotulot pienenevät 2019 tasosta miljardiluokassa vielä kolmena seuraavakin vuotena, joten valtiolta tulee apua vielä kolmena seuraavanakin vuonna kunnille kuuluvien toimintojen pyörittämiseen.

Koulukeskuksen työt sitten aloitetaan, koska RKP:n valtuustoryhmä ilmoitti ÅU:ssa koko valtuustoryhmän olevan asian takana. Toivottavasti he tietävät mitä tekevät.

Tapio Karikko

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*