Yhdistyksiltä 9.7.

Yhdistyspalstalla julkaistaan veloituksetta paikallisten yhdistysten lyhyitä tiedotuksia jäsenilleen. Kaupalliset, laajalle yleisölle suunnatut viestit sekä yhdistysten kevät-, syys- tai vuosikokouskutsut ovat maksullisia ilmoituksia. Toimitus pidättää oikeuden tarpeen tullen muokata, lyhentää tai jättää tekstejä kokonaan julkaisematta.

Kaikki yhdistyspalstalle tarkoitetut viestit tulee lähettää sähköpostitse pkinfo@aumedia.fi tai jättää alakerran postilaatikkoomme os. Rantatie 24 viimeistään julkaisuviikon maanantaina kello 12.00 mennessä. Myöhempään saapuneen aineiston julkaisua ei voida taata. Saat aina automaattisen kuittausviestin sähköpostiisi kun viesti on tullut perille (mikäli lähetät lyhyen ajan sisällä useita erillisiä viestejä, saat kuittauksen ainostaan ensimmäiseen). Huomiothan, että sähköpostiohjelmasi saattaa siirtää kuittausviestin suoraan roskapostikansioon.

Eläkeliiton Paraisten yhdistys

Kesän teatterimatka ja Sokko-reissu on peruttu sekä syyskuun Ähtärin matka. Petankkia pelataan tiistaisin klo 10.00 Koivuhaan kentällä (säävaraus), tervetuloa mukaan.

Paraisten Eläkeläiset ry

Kesäteatterimatka Badding-musikaaliin Ruissalon kesäteatteriin tiistaina 4.8.2020. Lähtö linja-auto-asemalta klo 12.40. Näytös alkaa klo 14. Ilmoittautumiset Eijalle.

Pargas Retro Cars Ry

Osallistumme Retro Perjantaihin Café Kajutanissa, Kalkisatamantie 2, 17.7.2020 klo 19. Nähdään terassilla, sateensuojaa on tarvittaessa. Varapaikoitus myös nurmikentällä.