Yhdistyksiltä 17.9.

Yhdistyspalstalla julkaistaan veloituksetta paikallisten yhdistysten lyhyitä tiedotuksia jäsenilleen. Kaupalliset, laajalle yleisölle suunnatut viestit sekä yhdistysten kevät-, syys- tai vuosikokouskutsut ovat maksullisia ilmoituksia. Toimitus pidättää oikeuden tarpeen tullen muokata, lyhentää tai jättää tekstejä kokonaan julkaisematta.

Kaikki yhdistyspalstalle tarkoitetut viestit tulee lähettää sähköpostitse pkinfo@aumedia.fi tai jättää alakerran postilaatikkoomme os. Rantatie 24 viimeistään julkaisuviikon maanantaina kello 12.00 mennessä. Myöhempään saapuneen aineiston julkaisua ei voida taata. Saat aina automaattisen kuittausviestin sähköpostiisi kun viesti on tullut perille (mikäli lähetät lyhyen ajan sisällä useita erillisiä viestejä, saat kuittauksen ainostaan ensimmäiseen). Huomiothan, että sähköpostiohjelmasi saattaa siirtää kuittausviestin suoraan roskapostikansioon.

Länsi-Turunmaan Sydänyhdistys

Kokoonnumme Sydännurkkaan maanantaina 21. syyskuuta klo 17.30. Vieraana on terveyskeskuksen sydänhoitaja. Sydämellisesti tervetuloa Seniorituvalle!

Paraisten kotiseutuyhdistys

Tule vapaaehtoiseksi! Paraisten kotiseutuyhdistys kehittää vapaaehtoistoimintaa, ehkä löydät jotain kiinnostavaa toiminnassamme? Tarvitsemme osallistujia pop-up tapahtumiin sekä säännölliseen yhdistystoimintaan. Verkostoidu ja vaikuta kotiseutusi hyvinvointiin, osallistumalla esimerkiksi:
– Näyttelytoimintaa
– Kuvien ja esineiden arkistointia
– Ruokakulttuuria
– Perinnerakentamista
– Puutarhanhoitoa
Maanantaina 21.9. klo 17-18.30 kerromme lisää. Li Näse Sagalundin museosta on mukana innostajana ja kertoo miten Sagalundissa tehdään yhteistyötä vapaaehtoisten kanssa. Tervetuloa!
Lisää infoa; Anne Bergström-Stenbäck, 050-596 2112 www.pargashembygdsmuseum.fi www.facebook.com/Pargasmuseum

SPR-ystävät

Koronatilanteen takia syyskuun tapaamista 22.9 2020 peruutetaan. Ystävänvälittäjä Helena Lindström on kuitenkin paikalla Humanassa klo 18-20. Tervetuloa jos haluat poiketa juttutuokiolle!

Paraisten Eläkeläiset ry

Tuolijumppa ti 22.9. klo 10, jumpan jälkeen klo 11 johtokunnan kokous Seniorumissa.
Mölkkyä pelataan maanantaisin klo 15 Tennbyn hiekkakentällä.
Yllätysmatka 8.10. lähtö klo 10. Ilmoittautumiset Erjalle.
Syyskuun tapaaminen ke 30.9. klo 14 Seniorumissa.

SPR Paraisten osasto

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan uuden pyöräpajamme toimintaan Paraisilla,
lauantaina 19.9.2020 klo 11-14.
Osoite: Kombilan autotalli, Elmgrenintie 11

Parsportin taitoluistelu ry

Luistelukoulu on käynnistynyt, tiistaisin klo 17-17.45 ja sunnuntaisin klo 15.30-16.15. Mukaan luistimet, kypärä ja lämpimät luisteluvaatteet. Tervetuloa mukaan! Lisätietoa ParSport/ taitoluistelu kotisivuilta.
Terveisin valmentajat ja hallitus