Yhdistyksiltä 19.11.

Yhdistyspalstalla julkaistaan veloituksetta paikallisten yhdistysten lyhyitä tiedotuksia jäsenilleen. Kaupalliset, laajalle yleisölle suunnatut viestit sekä yhdistysten kevät-, syys- tai vuosikokouskutsut ovat maksullisia ilmoituksia. Toimitus pidättää oikeuden tarpeen tullen muokata, lyhentää tai jättää tekstejä kokonaan julkaisematta.

Kaikki yhdistyspalstalle tarkoitetut viestit tulee lähettää sähköpostitse pkinfo@aumedia.fi tai jättää alakerran postilaatikkoomme os. Rantatie 24 viimeistään julkaisuviikon maanantaina kello 12.00 mennessä. Myöhempään saapuneen aineiston julkaisua ei voida taata. Saat aina automaattisen kuittausviestin sähköpostiisi kun viesti on tullut perille (mikäli lähetät lyhyen ajan sisällä useita erillisiä viestejä, saat kuittauksen ainostaan ensimmäiseen). Huomiothan, että sähköpostiohjelmasi saattaa siirtää kuittausviestin suoraan roskapostikansioon.

Paraisten Filatelistit

Paraisten Filatelistien kuukausi- ja vuosikokous pidetään tänään torstaina 19.11. klo 18 Hotelli Kalkstrandin kabinetissa (virallinen kokouskutsu ollut 12.11. PK:ssa). Esitelmän pitää Markku Heinonen aiheenaan Uusikirkko V.l. 1939–1944.

Vaihtoilta torstaina 26.11. klo 17.30 Paraisten Urheilu- ja Nuorisotalo PUNT:n kokoushuoneessa. Sisäänkäynti liikuntasalien ovesta. Aiheena: Aasia, Afrikka, E-Amerikka, Australia ja Oseania.
65-vuotis juhlakokous torstaina 10.12. klo 18 Hotelli Kalkstrandin kabinetissa. Esitelmän pitää Bertil Backlund: Raitiovaunuja postimerkeillä ja -korteilla. Ruokailun takia pyydetään ilmoittautumaan etukäteen Klaus Juvakselle.

pj Bertil Backlund

Suomen Nivelyhdistys / Paraisten piiri

Marraskuun tapaaminen on keskiviikkona 25.11. klo 17 Seniorituvalla. Henkilö Sunset Koru Oy:stä tulee vierailulle ja esittelee sekä myy Silvernet-korujaan. Ota oma kasvosuoja mukaan! Tervetuloa!

Par-hau

Yhdistyksen jäsenlehti ilmestyy taas joulukuussa. Jäsenet voivat kirjoittaa, valokuvata ja jakaa koirastansa ja/tai kokemuksista koiraharrastuksista. Tässä numerossa toivomme että jakaisitte kokemuksia korona-ajasta koiran kanssa. Eli onko pandemia-aika vaikuttanut koiraharrastuksesi (muualla kuin se että kurssit on peruttu)? Oletko tehnyt jotain eri tavalla? Oletko saannut enemmän laatuaikaa neljäjalkaisen ystäväsi kanssa? Liitä mielellään mukaan kuvia. Jostain aivan muusta saa myös kirjoittaa, esimerkiksi jostain hauskasta sattumuksesta. Ja lähetä ihmeessä myös hienoja ja hyvänlaatuisia kuvia koirastasi. Kirjoita ainakin kuka on ottanut kuvan, kuka on kuvassa ja ehkä missä milloinkin. Aineisto lähetetään osoitteella tettan@parnet.fi viimeistään 20.11.

Pargas Retro Cars

Tervetuloa perinteiselle joulupuurolle Kahvila Kajutaniin, Kalkkisatamantie 2, sunnuntaina 29.11. klo 16–17

SPR ystävät

Edelleenkään emme turvallisuussyistä uskalla järjestää tapaamisia marraskuussa. Pitäkää huolta itsestänne ja nauttikaa auringon hetkistä!

Paraisten kotiseutuyhdistys

Kotiseutuyhdistys osallistuu Lux Archipelagoon. Vanhan palokuntavaraston torni on valaistu ja sisällä rakennuksessa on valotaidenäyttely, Alexander Salvesenin teoksia ”Imagined Space”. Avoinna to–su 19.–22.11. klo 16–19. Taiteilija on paikalla sunnuntaina 22.11. Tervetuloa!

Senioritupa

Ma 23.11 klo.13 Bingo (Ota oma kasvosuoja mukaan)
Ti 24.11 klo. 10.15 Jumppa (Ota oma kasvosuoja mukaan)
Klo.11 Jumppa (Ota oma kasvosuoja mukaan)
Ke 25.11 klo. 8.30 Käsityöaamu (Ota oma kasvosuoja mukaan)
To 26.11 klo. 13 Iltapäiväjumppa (Ota oma kasvosuoja mukaan)
Pe 27.11 klo. 13 ”Kivaa yhdessä” (Ota oma kasvosuoja mukaan)

Lisää tietoa ohjelmasta Sari Lehtovaara 040-488 55 86.