Yhdistyksiltä 26.3.

Yhdistyspalstalla julkaistaan veloituksetta paikallisten yhdistysten lyhyitä tiedotuksia jäsenilleen. Kaupalliset, laajalle yleisölle suunnatut viestit sekä yhdistysten kevät-, syys- tai vuosikokouskutsut ovat maksullisia ilmoituksia. Toimitus pidättää oikeuden tarpeen tullen muokata, lyhentää tai jättää tekstejä kokonaan julkaisematta.

Kaikki yhdistyspalstalle tarkoitetut viestit tulee lähettää sähköpostitse pkinfo@aumedia.fi tai jättää alakerran postilaatikkoomme os. Rantatie 24 viimeistään julkaisuviikon maanantaina kello 12.00 mennessä. Myöhempään saapuneen aineiston julkaisua ei voida taata. Saat aina automaattisen kuittausviestin sähköpostiisi kun viesti on tullut perille (mikäli lähetät lyhyen ajan sisällä useita erillisiä viestejä, saat kuittauksen ainostaan ensimmäiseen). Huomiothan, että sähköpostiohjelmasi saattaa siirtää kuittausviestin suoraan roskapostikansioon.

Pargas Retro Cars

Poikkeusolot eivät estä meitä laittamassa retro-ajoneuvojamme kevätkuntoon. Voimme myös piristää ankeita aikoja kruisaamalla ympäri. Mutta emme kokoonnu nyt, ettei jouduta lähikontaktiin.
Museovirasto on myöntänyt yhdistyksellemme pienen avustuksen kulttuurihistoriallisen arvokkaan Ideal-traktorin kunnostukseen. Jos sinulla on kiinnostusta osallistua traktorin korjaamistyöhön, ilmoittaudu puheenjohtajalle, niin lähetämme infoa kun jotakin pitää tehdä. Jos jollakin on mahdollisuuksia sponsoroida pakallishistoriallista kohdettamme, niin se olisi suureksi avuksi, kun se pitää saada pelastetuksi jälkipolville.
Tarvitsemme arpajaisvoittoja tuleviin tapahtumiimme. Jos voit avustaa käsitöillä tai muilla esineillä ja tuotteilla, niin ota meihin yhteyttä: pargasretrocars@gmail.com, puh. 0500-926 722.

Länsi-Turunmaan Sydänyhdistys

Varsinais-Suomen Sydänpiirin neuvontapuhelin 02-279 0221 palvelee arkisin klo 10–12. Viestiä voi laittaa myös osoitteeseen varsinais-suomi@sydan.fi. Sydänneuvontaa ja vertaistukea.
Länsi-Turunmaan Sydänyhdistyksen kotisivut löydät osoitteesta: www.sydanliitto.fi/lansi-turunmaa. Sydänliiton tiedotteita jaetaan facebookissa.

MLL Paraisten yhdistys

Perhekahvila on toistaiseksi tauolla koronavirusepidemian vuoksi. Ilmoitamme, kun toiminta käynnistyy jälleen.
Seuraa myös sivuja Facebookissa: mllparainen.