Wolves menetti kahden maalin johtonsa Pansiossa

Wolves menetti kahden maalin johtonsa Pansiossa Hot Lipsiä vastaan. Arkistokuva

SC Wolves johti Pansion kisapuistossa pelattua Nelosen toisen kierroksen ottelua Hot Lipsiä vastaan jo 2–0 Jami Hannuniemen avausjakson sekä Jani Masalinin toisen puoliajan osumilla. Hot Lips kavensi ja tasoitti kahdella nopealla osumalla toisella puoliajalla.

– Tämä ei ollut meiltä missään tapauksessa hyvä esitys, sillä meillä oli jo kahden maalin johto mutta sen jälkeen liike loppui meiltä kokonaan. Sanoisin melkein että meillä on jonkinlainen asennevamma ja kaverit luulivat itsestään liikoja, vaikka vastustaja oli kokenut joukkue. Kun emme tehneet omista avausjakson paikoistamme maaleja vaikka läpiajojakin oli useita, käy näin, Wolves-luotsi Marko Malmborg sanaili kahden menetetyn pisteen jälkeen.

Luottaa tasonnostoon

Malmborg luottaa kuitenkin joukkueen nostavan tasoaan ennen ensi keskiviikon vierasottelua ÅCF:ää vastaan.

– Tämä kuului sarjaan pelejä, jotka pitää voittaa jos haluamme kauden lopussa olla kahden parhaan joukossa. Meillä ei ole varaa tällaisiin esityksiin, mutta toisaalta saattoi olla myös hyvä, että herätyskellot soivat jo tässä vaiheessa, Malmborg toteaa.

Hot Lips–SC Wolves 2–2 (0–1)

Wolves: Saku Suominen – Joel Ylistalo, Toni Tuominen, Sampo Niinimaa, Juuso Aalto – Aki Frantti, Karl Kaasik, Patri Filatoff, Milliam Ahanen – Jani Masalin, Jami Hannuniemi.