TPK oli parempi Pajbackalla

Laiha lohtu. Jami Hannuniemen kauden seitsemäs osuma ei riittänyt sarjapisteisiin TPK:ta vastaan. Arkistokuva: Mikael Heinrichs

Vieraileva TPK nappasi täyden pistepotin Pajbackalla kun Wolves joutui taipumaan maalein 2-3 (0-2) illan Kolmosen ottelussa.

Samuel Sibakov oli lopulta vieraiden sankari, sillä hänen 1-3 osuma jäi lopulta ottelun voittomaaliksi. TPK:n Robert Nygård iski molemmat avausjakson maalit.

Toisen puoliajan alussa Jami Hannuniemi kavensi tilanteeksi 1-3 kauden seitsemännellään ja 87. minuutilla Jani Masalin iski loppunumerot 2-3 taululle.

Voiton myötä TPK nousi sarjassa kuudenneksi, Wolves jatkaa hännillä.

– Taisimme jo pariin otteeseen luulla, että peli oli ratkennut. Mutta vastustaja nousi vielä taistelemaan. Olen erittäin tyytyväinen kolmeen vieraspisteeseen, TPK-luotsi Timo Jalo totesi.

Kotijoukkueen kakkosvalmentaja Jyrki Filatoff totesi joukkueen taistellen hyvin mutta sortuneen jälleen tämän kauden perisyntiin – eli liian helppoihin pallonmenetyksiin sen jälkeen kun joukkue oli ensin raapinut pallon itselleen.

– Olemme oikeastaan tehneet samaa koko kauden. Tuntuu siltä, että olemme monessa ottelussa hyvin mukana, mutta viiden minuutin musta jakso pilaa kaiken, Filatoff totesi.

Mikael Heinrichs

050-306 2004/mikael.heinrichs@aumedia.fi

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*