Tanssia aamusta iltaan – koko viikonlopun ajan

Wenla Kurvinen esiintyy viidessä eri näytöksessä viikonlopun aikana Paraisten tanssimaratonissa. Kuva: Yksityinen

Toinen tanssimaraton luvassa viikonloppuna PUNTissa – yli 200 paraislaista lasta ja nuorta esiintyy.

Musiikkiopisto Arkipelagilla on tänä vuonna varsin massiivinen tanssin kevätnäytös perjantaista sunnuntaihin 25.–27.5. Esitys kulkee nimellä Tanssimaraton arjessa ja juhlassa ja on jaettu viiteen erilliseen näytökseen, joista jokainen on keskenään erisisältöinen. Yhteensä 43 ryhmää esiintyy 86 tanssilla ja mukana on yli 200 paraislaista lasta ja nuorta.

Tanssimaraton järjestetään PUNTissa tänään klo 18.30, la 26.5. klo 16 ja 18 sekä su 27.5. klo 16 ja 18. Lippuja näytöksiin voi varata etukäteen kansliasta kansli2@arkipelagmusik.fi tai 02 458 5803 ja ne maksetaan ovella.

Ennen näytöksiä pidetään harjoituksen yleensä jo aamusta alkaen, joten maraton juontanee ainakin osittain nimensä myös siitä.

Luvassa on todella vaihtelevia esityksiä tässä Musiikkiopisto Arkipelagin kautta aikain toisessa tanssimaratonissa.

12-vuotias Wenla Kurvinen on eräs tanssijoista, joka esiintyy viikonloppuna. Hän on opiskelee balettia syvennetysti neljättä vuotta ja on tanssinut Arkipelagissa kahdeksan vuoden ajan.

– Odotan todella innolla viikonloppua ja minulla on suuret odotukset. On myös hauskaa päästä katsomaan muiden tanssijoiden esityksiä. Itse osallistun variaatiolla, balettiesityksellä, hip hop -tanssilla sekä rytmisen voimistelun ja breakdancen esityksillä, hän kertoo.

Hän nauttii suuresti päästessään esiintymään suuren yleisön edessä.

Mikael Heinrichs
050-306 2004/mikael.heinrichs@aumedia.fi