Rebecka Nygård on tämän vuoden Paraisten lucia

Rebecka Nygård (keskellä kukkakimpun kanssa) on Paraisten Folkhälsan-yhdistyksen 70:s lucia. Kulkueessa mukana ovat myös vasemmalta Julia Lastuniemi, Elin Pettersson, Anna Rask, Saga Rosenlund, Minea Salminen, Daniela Sonntag sekä Wilma Lindblom. Kuva: Mikael Heinrichs

– Eihän tämä ole vielä oikein uponnut tajuntaan, mutta tietenkin tuntuu todella upealta että saan olla Paraisten lucia tänä vuonna. Varsinkin kun kyseessä on juhlavuosi ja meitä on näin monta. Meillä on todella hyvä ryhmä koossa, toteaa Rebecka Nygård viitisentoista minuuttia ääntenlaskennan päätyttyä. Ääniä annettiin todennäköisesti ennätysmäärä, peräti 852 kappaletta.

Mitä vierailua tai kohdetta odotat eniten lucian tehtävien listalta?
– Kaikkein eniten odotan varmasti kirkon kruunajaisia, mutta vierailut ikäihmisten luona ovat aina mukavia. Lucian vierailu liikuttaa heitä aina, Nygård sanoo.

Vielä tässä vaiheessa luciakulkueen vierailuja ei ole varattu kovinkaan montaa, mutta muutamat suositut päivät ovat jo täyteen varattuja. Käytännön järjestelyistä vastaa Beatrice Ramström, jonka kautta voi varata kulkueen vierailun yritysten ja yhdistysten luo. Varaukset mieluiten sähköpostitse foreningenfolkhalsan.pargas@gmail.com tai puhelimitse Ramströmille (ark. klo 12–16) numerosta 040-594 6053.

Mikael Heinrichs
050-306 2004/mikael.heinrichs@aumedia.fi

2 Kommentia

  1. Olisiko fiksua täĺlaisen uutisen yhteydessä mainita myös mihin aikaan Lucia kulkue järjestetään Paraisten keskustassa, vai onko tarkoitus ettei katsojia tarvits.

    • Tässä on nyt vielä jonkin verran aikaa kyseiseen ajankohtaan ja se tullaan aivan varmasti mainitsemaan vielä useaan otteeseen ennen h-hetkeä, mutta toki se olisi voitu mainita myös tässä yhteydessä. 13 joulukuuta on päivämäärä, kirkossa tapahtuma alkaa klo 18, jonka jälkeen n. klo 19 lähdetään kulkueessa kohti Ahosen kulmaa – eli Kauppiaskadun ja Storgårdinkadun risteyskohtaan.

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*