Ratkaisu vasta viime sekunnilla

Puolustus piti lähes loppuun asti. Piffenin puolustuspeli oli kauttaaltaan hyvällä tasolla ja maalivahti Markus Mattila vireessä. Atlaksen viimeisen hyökkäysvuoron kohdalla puolustus ei tosin toiminut. Kuva: Robert Lemberg
Piffenin miesten liigajoukkue oli lähempänä sarjapisteitä kuin kertaakaan aiemmin nykyisen liigataipaleen aikana lauantaina Atlasta vastaan.
Anthony Hellakosken viimeisen sekunnin osuma vei sarjapisteet Vantaalle lukemin 26–27. Parikymmentä sekuntia aikaisemmin Andrej Miladinovski oli tuonut Piffenin tasoihin seitsemän metrin heitolla.
Oikealla tiellä. Piffen ja Robin Mattsson ovat oikealla tiellä, sen lauantainen Atlas-ottelu osoitti. Kuva: Robert Lemberg
Katso Robert Lembergin muut kuvat ottelusta täältä!
– Jostain syystä pelasimme huonosti jaksojen aluissa. En tiedä johtuuko se hermoilusta vai mistä, totesi lopputuloksesta huolimatta omaan peliinsä suhteellisen tyytyväinen PIF-veskari Markus Mattila joka torjui 19 kertaa.
Piffenin valmentaja Boris Dvorsek harmitteli ottelun jälkeen henkilökohtaisia virheitä toisella puoliajalla sekä huonoa ylivoimapeliä.

Ottelun tilastot
PIF–Atlas 26–27 (16–14)
PIF: Markus Mattila, Jan Vikman – Vlatko Tasevski 7, Andrej Miladinovski 7, Daniel Söderlund 4, Fredrik Lunden 4, Felix Timgren 1, Robin Mattsson 1, David Kuzmanovski 1, Samuel Alexandersson 1, Valter Lehtinen, Sebastian Fagerlund, Henric Berndtson, Filip Jansén, Samuel Leandersson.

Mikael Heinrichs
050-306 2004/mikael.heinrichs@aumedia.fi

Kaikki Piffenin miesten edustusjoukkueen kotiottelut liigassa ovat nähtävissä suorana lähetyksenä maksullisen Fanseat Go- palvelun kautta. Ottelulähetykset tuotetaan yhteistyössä Pargas IF:n käsipallojaoston, Paraisten Kuulutusten, Rockfun Promotions & Agencyn sekä Virtasen Maalitehtaan kanssa.
Valmentaja- sekä pelaajahaastattelut ja otteluiden parhaat palat julkaistaan jälkikäteen Paraisten Kuulutusten, Åbo Underrättelser -lehden sekä Pargas IF:n verkkopalveluissa.