Piffenin naiset oikealla tiellä – mutta takkiin tuli

Maalintekijä. Jutta Virtanen teki kauden avausmaalinsa TuTo:n verkkoon. Kuva: Mikael Heinrichs

Pargas IF:n naisten joukkue hävisi kotiottelunsa TuTo:a vastaan keskiviikko-iltana, mutta onnistui kuitenkin luomaan paikkoja. TuTo meni ohi toisella puoliajalla ja voitti maalein 1-2 (1-0).

– Olimme ennen tätä ottelua todella huonossa vireessä ja lisäksi meillä oli akuutti maalivahtiongelma. Toivon edelleen, että Mikaela Sretenovic pystyy pelaamaan tällä kaudella, mutta se jää nähtäväksi, toteaa joukkueen valmentaja Willy Lindberg, joka julkaisi sunnuntaina Facebookissa tiedustelun vapaista maalivahdeista.

Tähän otteluun joukkue oli jälleen saanut mukaan Evelina Huhdan – ja hän osoitti muutamalla torjunnallaan avausjaksolla olevansa varteenotettava vaihtoehto tolppien väliin.

– Hän on myös tuore äiti, joten jää nähtäväksi miten hän on mukana jatkossa. Sain tosin vastauksen kyselyyni, ja tulemme mahdollisesti jo ensi viikolla saamaan yhden maalivahdin testiin, Lindberg toteaa.

Tässä ottelussa TuTo:n tuulennopea Hanna Ropanen oli Piffenin puolustukselle vaikea pala. Piffenilläkin oli omat paikkansa jo avausjaksolla kun Heidi Grönqvist ja vaihdosta kentälle tullut Ellinoora Rastas pääsivät tekopaikkoihin. Avausmaali tuli ensimmäisen puoliajan lopussa, kun Michelle Ekholmin keskitys löysi Jutta Virtasen joka tuikkasi kauden avausosumansa.

Toisella puoliajalla TuTo:n Ropanen teki sitten kaksi maalia ja TuTo vei pinnat Turkuun – siitä huolimatta ottelu oli Lindbergin mukaan askel oikeaan suuntaan.

Piffen on nyt taulukossa seitsemäntenä, TuTo nousi neljänneksi.

Mikael Heinrichs
050-306 2004/mikael.heinrichs@aumedia.fi