Piffenille lähtöpassit cupista

Parannettavaa riittää. PIF-valmentaja Marko Brezicillä riittää työnsarkaa ennen sunnuntaita. Kuva: Timo Järvenpää

15 minuuttia ja taululla lukemat 7–0 kotijoukkue Dickenin hyväksi. Tähän mahtui myös viisi maalitonta minuuttia ottelun alussa. Piffenin cup-juna jäi Pirkkolan asemalle toisella kierroksella lukemin 32–13 (16–7) kenraaliharjoituksessa ennen sunnuntain kotiavausta ja paluuta liigapeleihin parin viikon tauon jälkeen.

PIF-valmentaja Marko Brezic oli melko allapäin hävityn ottelun jälkeen, ja myönsikin Dickenin olevan eri kastia kuin oma joukkueensa. Toisaalta Piffen ie päässyt oikeastaan missään vaiheessa omalle tasolleen.

— Tämä oli meille hyvä oppitunti ja muistutus siitä, että meidän päävastustajat ovat aivan muita joukkueita. Samalla teimme kuitenkin aivan liikaa virheitä ja hukkasimme avopaikkoja. Dickenin maalivahdit pelasivat hyvin, Brezic myönsi ottelun jälkeen.

Heikko kenraaliharjoitus

Piffenin ainoa hieman vahvempi jakso osui juuri tuon alun 7–0 -tilanteen jälkeen, kun joukkue kavensi lukemiksi 10–6 seuraavien seitsemän minuutin aikana. Siihen lysti kuitenkin loppui. Avausjaksolla 12 kertaa torjunut Dickenin veskari Patrik Roslander ei juuri lisämaaleja päästänyt tämän jälkeen.

Kotijoukkueen maalit jakautuivat suhteellisen tasan, Max Granlund oli paras maalintekijä kuudella osumallaan. Piffenin Aleksa Veselinovic teki neljä maalia, mutta heittoprosentti oli kehno 31.

Piffenin kotiavaus Siuntiota vastaan pelataan PUNTissa sunnuntaina kello 18. Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä Paraisten kuulutusten nettisivuilla.