PIF-käsipallon ja Marko Brezicin tiet erkanevat

Kroaattivalmentaja Marko Brezic jättää valmennustehtävät Paraisilla välittömästi. Arkistokuva

Pargas IF:n miesten ja naisten joukkueiden valmennuksesta tällä kaudella vastannut kroaatti Marko Brezic ei jatka seuran palveluksessa. Brezic jättää joukkueen välittömästi ja loppukauden ajan miesten liigakarsintaan valmistautuvaa joukkuetta valmentaa Peter Söderlund. Naisten 1. divisioonan ylemmän jatkosarjan tänään illalla ÅIFK:n vieraana aloittavan naisten joukkueen valmennuksesta vastaa puolestaan pelaajavalmentaja Jessica Ranta-aho.

Haussa skandinaavinen valmentaja

– Keväällä 2018 Boris Dvoršek ilmoitti että hän ei voi jatkaa valmentajana, ja meillä ei ollut paljon aikaa hakea korvaajaa. Ennen kauden alkua syksyllä 2018 meillä oli vielä suuria toiveita, mutta onnistumiset ovat jääneet pois monilla tasoilla, joten teimme tämän päätöksen. Haluamme toimintaan eri tyyliä ja etsimme nyt skandinavialaista valmentajaa tuleville vuosille, ilmoittaa jaoston hallitus lehdistötiedotteessa.

Miesten joukkueen ulkomaalaiskolmikko Jane JancevAleksa Veselinovic ja Ilija Krstevski jatkavat sopimustensa mukaisesti joukkueen riveissä. Pargas IF:n miesten liigakarsintaurakka alkaa sunnuntaina kotiottelulla helsinkiläistä HK Pötsiä vastaan. Ottelu on tuttuun tapaan nähtävissä suorana lähetyksenä Piffen-TV:ssä ja pku.fi:n kautta. Linkki suoraan lähetykseen julkaistaan perjantain aikana.

Mikael Heinrichs
050-306 2004/mikael.heinrichs@aumedia.fi