Pete Poskiparta saapuu Paraisille – luvassa uskomattomia temppuja ja ajatusten lukua

Esiintyy Paraisilla. Mentalisti Pete Poskiparta vierailee huomenna PUNTissa. Kuva: Yksityinen

Suomen ainoa kansanvälisesti palkittu mentalisti Pete Poskiparta – Dunninger Memorial Award 2019 – esiintyy Paraisilla lauantaina.

Mentalisti 3.0 on Pete Poskiparran 30 vuotisen esiintyjäuran juhlashow, joka kiertää Suomea koko syksyn 2019. Jotkut kiertueen esiintymispaikat myytiin loppuun jo varhaisessa vaiheessa.

Kiertue kattaa syys-joulukuussa kaikkiaan 35 esiintymistä. Parainen on kiertueen kymmenes paikkakunta.

– Olen käyttänyt yli 30 vuotta elämästäni ihmeiden suunnitteluun ja esittämiseen. Olen saanut esiintyä ympäri maailmaa paikoissa, kuten Lontoo, Las Vegas, Chicago, Boston ja Tukholma sekä hakenut oppia maailman parhailta taikureilta ja mentalisteilta. Nyt on hyvä hetki heittää kaikki ässät pöytään ja tehdä show, jossa on vain hauskimmat jutut ja hämmästyttävimmät ihmeet, kertoo Poskiparta.

Shown aikana Poskiparta lukee yleisön ajatuksia, leikkii mielen illuusioilla ja kokeilee muistinsa rajoja. Esityksessä vuorottelevat mystiikka, suut auki loksauttavat ihmeet ja hersyvän hauska komiikka. Esityksen suositusikäraja on 12 vuotta.

Poskiparta on esiintynyt Paraisilla kaksi kertaa aikaisemmin ja molemmilla kerroilla saanut hienon vastaanoton. Lauantain show alkaa kello 18.00 ja siinä on väliaika. Lippuja esitykseen on saatavissa Netticketista tai Keloveesta. Lippuja myydään lauantaina myös ovelta paikan päällä.

Viimeiset lippupakettien voittajat arvottiin

Viime viikon lehdessä julkaistun kilpailun kaksi kahden lipun lippupakettia on arvottu.

Oikea vastaus kuva-arvoitukseen oli tietenkin Vanha kunnantupa, jossa nimensä mukaisesti on toiminut kunnallishallinnon toimipisteenä. Tiloissa on myös toiminut mm. kirjasto sekä muuta kansalaistoimintaa.

Lippupaketit voittivat Eivor Suominen sekä Janina Aalto.

PK onnittelee voittajia!

  • PUNTissa lauantaina 12.10. klo 18.00 alkavan tilaisuuden tarjoavat yhteistyössä Paraisten Kuulutukset ja Rockfun Promotions & Agency Oy.

Timo Järvenpää
0400-242 131/timo.jarvenpaa@aumedia.fi

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*