Paraisten päivien perjantai houkutteli odotettua enemmän väkeä

Järjestäjien taholta perjantai-aamupäivän kävijämäärä arvioitiin aiempia vuosia isommaksi ja olihan Kauppiaskadulla ajoittain jopa tungosta. Metrilakut, vohvelit, käsityöt, arvat, postimerkit ja erilaiset herkut tekivät kauppaansa. Myös Saariston ympäristömessut ja pieni tivoli löysivät yleisönsä.

Päivä alkoi päiväkotilasten paraatilla Brankikselta Keskuspuistoon, jossa lapsille oli tarjolla pieni yllätys:

Kaupungin tuore yrityskehittäjä John Forsman piti tämän vuoden avajaispuheen jonka jälkeen Länsi-Turunmaan sydänyhdistys lahjoitti sydäniskurinb Sollidenin leirintäalueelle. Lahjoittajina toimivat Pargas svenska marthaförening, Pargas Rotaryklubb sekä sydänyhdistys. Tämä on jo seitsemäs sydäniskuri, joka on yhdistyksen kautta löytänyt paikkansa Paraisilla. Kaikki lahjoitetut sydäniskurit ovat julkisilla paikoilla eri puolilla kaupunkia.

Saariston ympäristömessujen yhteydessä Vespa Laine ja hänen Fern Orchestra -poppoonsa esiintyi teoksella Arboretum – Plant Series II markkina- ja messuvieraiden ihmetykseksi.

Mikael Heinrichs
050-306 2004/mikael.heinrichs@aumedia.fi

1 Kommentti

  1. Aivan mahtava tuo Arboretum – Plant Series II. Kupoliteltan sisälle ehtoolliselle uskaltautuneille annettiin kukkapurkki, valkoisiin pukeutunut poppamies tanssahteli vieraan edessä ja jostain kuului urkupillien kohinaa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*