Paraisten Kuulutusten vuosi alkoi vahvistusten merkeissä

Vahvistusta. Timo Järvenpää (oik.) vahvistaa toimitusta, myyntipäällikkö Ulf Bergman (kesk.) on aiempaa useammin Paraisilla. Kuva: Anja Kuusisto

Toimitus on useammin miehitettynä – ja Timo Järvenpää vahvistaa toimituskuntaa freelance-pohjalta.

Kuten tarkkaavaisimmat lukijat ovatkin jo huomanneet, Paraisten Kuulutusten toimitus on vuodenvaihteen jälkeen vahvistunut uudella nimellä. Timo Järvenpää on liittynyt joukkoon freelance-pohjalta osa-aikaisena. Hän vastaa pääasiassa suomenkielisistä käännöksistä, mutta tulee myös toimimaan kirjoittavana toimittajana.

Uuden järjestelyn myötä toimitus on aiempaa joustavampi ja pystyy entistä tehokkaammin pureutumaan paikallisiin aiheisiin.

Useammin paikalla

Samalla myyntipäällikkö Ulf Bergman keskittyy jatkossa pääasiassa Paraisten Kuulutusten ilmoituspuolen myyntiin. Hän on aiempaa useammin myös Paraisilla – ja tapaamiset järjestyvät aiempaa sujuvammin myös paikallisesti.

Ilmoitusten jättöön uudelleenjärjestelyt eivät kuitenkaan vaikuta suuresti, sillä toimitus on edelleen varmuudella miehitettynä maanantaisin kello 9–12. Toki ilmoitus- ja muissa asioissa voi piipahtaa paikan päällä myös muina aikoina. Toimituksen ollessa liikkeellä ovi saattaa kuitenkin olla muina aikoina suljettuna – ellei asiasta ole erikseen sovittu etukäteen.

Ilmoitusten jättöajat pysyvät entisellään, eli saman viikon lehteen tulevat aineistot tulee jättää viimeistään maanantaina kello 12 mennessä.

Löydät Paraisten kuulutusten yhteystiedot täältä.

PK

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*