Paraisten joukkueet tasapeleihin

Palkittiin. Piffenin Veli Hartola sai pelipaidan muistoksi uransa 100:sta maalista Piffenin paidassa, joka syntyi viime kotipelissä. Vasemmalla PIF-jalkapallojaoston Stefan Nyberg, oikealla GM Mathias Lindström. Kuva: Mikael Heinrichs

Kaikesta näki, että kentällä oli kaksi joukkuetta, joilla ei juurikaan ollut panosta ottelussa. Piffenin ja Maskun ottelu Pajbackalla päättyi oikeutetusti tasatulokseen 2–2 (1–2).

Masku yllätti nukkuvan PIF-puolustuksen nopealla vaparilla heti kättelyssä, kun Jari Oksanen pääsi neljännellä minuutilla puskemaan vieraat johtoon.

– Meillä on ollut vaikeuksia otteluiden alussa ja olemme päästäneet usein maaleja viiden ensimmäisen minuutin aikana. Kyllä tästä näkyi, että meidän energiataso ei joka tilanteessa ollut paras mahdollinen, kausi on ollut pitkä ja avainpelaajia on kuormitettu raskaasti, valmentaja Daniel Osinachi totesi ottelun jälkeen.

Jonas Lehtinen tasoitti ottelun ja Veli Hartola iski taululle 2–2 49. minuutilla.

• Pargas IF – Masku 2–2 (1–2)
  • Maalit: 4. Jari Oksanen 0–1, 18. Jonas Lehtinen 1–1, 45+1. Eemeli Laaksonen 1–2, 49. Veli Hartola 2–2.
  • PIF: Arnold Uschanoff – Viktor Lindqvist, Yannick Ossok, Atte Holmberg, Ville Ranta-aho – Ozegbe Kingsley, Behar Cimili (62. Petter Sumelius) – Farhan Omar (89. Muharrem Sahiti), Gezim Voca (82. John Adolfsson), Jonas Lehtinen (70. Micke Karlsson) – Veli Hartola.

Wolves “voitti” pisteen Ahvenanmaalla

SC Wolvesin taistelu sarjapaikasta jatkui Ahvenanmaan Markusbölessä, jossa vastassa oli sarjakakkonen FC Åland. Wolves taisteli itselleen arvokkaan vieraspisteen tuloksella 11 (0–0).

Avauspuolikkaalla Wolvesilla oli useita paikkoja siirtyä johtoon, ja lopussa veskari Markus Oksman torjui puskun lähietäisyydeltä. Ålandin avausmaali syntyi toisen puoliajan alussa kulmapotkusta, maalintekijänä oli Jimmy Sundman.

Viisi minuuttia myöhemmin Wolves tasoitti, kun Matias Tulla teki kauden kuudennen maalinsa Roni Lehmuskosken sivurajaheiton jälkeen. Kun lisäaikaa oli pelattu kolme minuuttia, Wolves-toppari Jiri Vainio sai suoran punaisen kortin ja on pelikiellossa ainakin joukkueen seuraavasta ottelusta Peimari Unitedia vastaan viikon kuluttua.

• FC Åland – SC Wolves 1–1 (0–0)
  • Maalit: 50. Jimmy Sundman 1–0, 56. Matias Tulla 1–1.
  • SC Wolves: Markus Oksman – Joel Ylistalo, Toni Tuominen (76. Jani Masalin), Jiri Vainio (punainen kortti 90+3.), Sampo Niinimaa (v) – Henri Filatoff (81. Milliam Ahanen), Niklas Aalto – Aki Frantti (90+2. Janne Forsman), Patri Filatoff (v), Matias Tulla (86. Jami Virtanen) – Roni Lehmuskoski (v, 89. Miikka Lempinen).