Paraisilla tapahtunutta

Paraisten Rotareille kiitokset kukkalahjoituksesta, se piristi kovasti vaimoani.

Bussiasema sitten suljettiin. No onneksi bussit sentään vielä kulkevat ja aikataulukin löytyy nykyisen aseman virkaa toimittavan katoksen seinästä. Bussikortin saa ladattua postissa ja matka jatkuu taas, mutta jos tarvitsee jotakin erikoista lippua, niin edessä on matka Turkuun.

On se vaan tämä paikallinen posti melkoinen palvelutalo, kun apu löytyy melkein mihin vaan. Onhan täällä toinenkin palvelupiste, mutta siitä ei sen enempää, joten voidaan kaiketi todeta faktana se, ettei ilman nykyistä postia monine palveluineen koko keskustassa olisi mitään palveluja. Pakettiautomaatteja on haitaksi asti, mutta se ei ole posti, vaan paikka mistä voi hakea paketin. Eli Kaarinaan olisi mentävä joka kerta, kun lähettää kirjeitä tai jotakin muuta erikoista.

Kaarinaan menoja riittää, jos haluaa jotakin erikoista. Busseja sentään kulkee säännöllisesti, joten eipä hätää tässäkään tapauksessa. Mitenkä muuten olisi, jos suljetusta bussiasemasta tehtäisiin uusi taksiasema? Näin vanhan voisi huoletta hävittää ja samalla poistuisi yksi häpeäpilkku kaupunkikuvasta.

Vanhan keskustan nähtävyys sai sitten läpi uuden rakennusluvan. Mielenkiinnolla odotan sitä päivää, jolloin rakentaminen alkaa. Vai vastako kolmas kerta toden sanoo?

Sitten tämä leikkauslista tai mikä sen nimi nyt onkaan, jota muuten eivät kaikki lautakunnat edes ole hyväksyneet tai sanoneet mielipidettään asiasta. Eli onko näiden loppujen lautakuntien todettava kokouksessa tämä asia niin, että näin on pakko tehdä. Leikkauslistahan on ehdoton pakko, talous on luvalla sanoen huonossa mallissa ja mahdollista valtion apuakin joutuu odottamaan syksyyn asti.

Syyskuussa pitäisi jotakin näkyä tuloksissa, jos aiotaan onnistua. Tähän kun lisätään todennäköisesti uusi koulukeskus, niin onnistuuko leikkauslista ja muut toimenpiteet tekemään kaiken mahdolliseksi, vai tuleeko pannukakku koko hommasta.

Tapio Karikko

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*