Pajbackan tekonurmikenttä on nyt Aktia LKV Areena

Petra Furu, Petri Abrahamsson och Stefan Strömberg. Foto: Timo Järvenpää
Petra Furu, Petri Abrahamsson ja Stefan Strömberg. Kuva: Timo Järvenpää

Kohta 13 vuotta sitten Pajbackan hiekkakenttä sai Pargas IF:n isolla satsauksella tekonurmipinnoitteen ja siitä asti se on tunnettu nimellä Aktia Areena.

Tuolloin kentän vihkiäistilaisuudessa 15. syyskuuta 2007 silloinen PIF-jalkapallojaoston puheenjohtaja Erik Sumelius totesi Paraisten olosuhteiden jalkapallossa muuttuneen paremmiksi ja siitä saavat kaikki olla ylpeitä.

– Nyt ruoho on Paraisilla vihreämpää, totesi Sumelius tuolloin.

Uusi nimisponsori löytyi nopeasti

Pankin luovuttua sponsoroinnista tilalle löytyi nopeasti uusi nimisponsori, eikä sitä jouduttu kaukaa etsimään. Jatkossa varmasti pitkälti vanhalla nimellä edelleen kansan suussa kulkevan kentän nimi on Aktia LKV Areena.

– Aktia Areena on Paraisilla jo tuttu nimi, joten meidän oli helppo siirtyä sponsoriksi ja lisätä nimeen vain tuo LKV. Piffen on Paraisilla iso juttu – isompi kuin moni osaakaan kuvitella – ja siksi halusimme olla mukana. Kaikki Piffenin toimijat, valmentajat, joukkueenjohtajat ja muut vapaaehtoiset toimijat tekevät hienoa työtä, toteaa Petri Abrahamsson Aktia LKV:sta.

Myös jalkapallojaoston nykyinen puheenjohtaja Petra Furu on tyytyväinen tilanteeseen.

– Olemme todella iloisia, että löysimme nopeasti jatkajan ja nyt meidän kenttää ei sitten enää sekoiteta – ainakaan liian helposti – Kaarinan Aktia Areenaan. Hienoa, että näinä tiukkoina aikoina löytyy vielä yrityksiä, jotka ovat halukkaita tukemaan toimintaamme, sanoo Furu.

”Koko toiminnan sydän”

Pargas IF:n valmennuspäällikkö ja edustusjoukkueen päävalmentaja Stefan Strömborg puolestaan muistuttaa, että Aktia LKV Areena on seuralle elinehto, koko toiminnan sydän.

– Toki meillä on muitakin kenttiä, mutta tämä on ainoa ympärivuotinen. Talvisin myös PIF Center on tärkeä, sanoo Strömborg.

Kentän tekonurmea ei ole vielä koskaan uusittu ja se alkaa olemaan tiensä päässä. Kentälle kuvaan mentäessä Strömborg leikkisästi toteaakin Abrahamssonille, että parin vuoden sisällä sitten vuorossa on uusi pelialusta.

Pieni seura tekee isoja asioita

Kaikki kolme voivat ylpeänä sanoa monelle isommalle seuralle maassamme, että pieni seura tekee isoja asioita.

– Se että harjoittelemme omalla kentällä ja hallissa, luo seuralle myös paineita, mutta meidän täytyy vastata siihen huutoon, päättää noin 400 harrastajan seuran valmennuspäällikkö Stefan Strömborg.

Timo Järvenpää
timo.jarvenpaa@aumedia.fi

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*