Pajbackan kenttä käyttökieltoon – Piffenin pelit siirtyvät

Fotbollsgräs i dåligt skick
”Onhan tämä aika farssi ’jalkapallokaupunki’ Paraisilta”, Piffenin päävalmentaja Stefan Strömborg sanoo. Kuva: Johan Backas

Samoin myös Kakkosen kotiavaus siirtyy ja Piffen joutuu aloittamaan kautensa vierasottelulla Rauman Pallo-Iiroja vastaan.

Pelien siirtämisen syynä on se, että kaupunki on laittanut Pajbackan kentän käyttökieltoon 18. kesäkuuta asti nurmen epäonnistuneen korjauspaikkauksen vuoksi. Osaa kentästä saa edelleen käyttää, mutta ottelua siellä ei saa pelata.

– Meidän pitäisi valmistautua kauteen, emmekä pääse harjoittelemaan kunnolla. Onhan tämä aika farssi ”jalkapallokaupunki” Paraisilta, toteaa Piffenin päävalmentaja Stefan Strömborg vihaisena.

”En tiedä mikä meni pieleen”

Paraisten kaupungin vapaa-aikasihteeri Mikael Enbergin mukaan kentän paikkaus ei onnistunut odotetulla tavalla ja tämän viikon aikana sen tilalle pitäisi tulla uutta siirtonurmea.

– En ihan tarkkaan tiedä, mikä meni pieleen. Saattaa olla, että kylmä kevätkin omalta osaltaan vaikutti tilanteeseen. Todella harmillistahan tämä on, toteaa Enberg.

Piffenin tiedotteen mukaan seura on pyytänyt kaupunkia tekemään tarvittavia korjauksia jo viime syksystä lähtien ja jo tuolloin seura ehdotti siirtonurmen hankkimista, mutta kenttää yritettiin korjata muulla tavoin.

gräsplan med dålig gräsmatta
Pajbackan kenttä on käyttökiellossa. Kuva: Johan Backas

Piffenin piti aloittaa 13. kesäkuuta alkava Kakkosen kausi kotiottelulla Atlantista vastaan, mutta nyt se joutuu aloittamaan sen vierasottelulla 17. kesäkuuta Raumalla Pallo-Iiroja vastaan. Atlantis -ottelu ja samalla kauden kotiavaus on siirretty pelattavaksi 23. kesäkuuta, mikäli siirtonurmi on ehtinyt juurtua tarpeeksi siihen mennessä.

Tulevan lauantain harjoitusottelu Turun Palloseuraa vastaan pelataan Veritas stadionilla kello 14.15 alkaen ja näin ollen seura menettää melkoisesti pääsylipputuloja, sillä TPS:n tulo Paraisille oli jo herättänyt paljon mielenkiintoa. TPS toimii nyt lauantain ottelun järjestäjänä ja korjaa lipputulot.

Piffen tarjoaa kuitenkin kaikille kiinnostuneille mahdollisuuden seurata lauantain TPS-ottelua suorana striimauksena suomeksi selostettuna Piffenin SolidSport-kanavalta solidsport.com/piffootballmen, mistä myös näkyvät kauden aikana kaikki Piffenin Kakkosen ottelut.

Timo Järvenpää
timo.jarvenpaa@aumedia.fi

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*