Laura Nordin on PK:n kesätoimittaja

Laura Nordin hoitaa PK:n toimitusta viiden viikon ajan 18. kesäkuuta alkaen. Kuva: Mikael Heinrichs

PK:n kesätoimittaja on tänä vuonna kirjallisuudenopiskelija Laura Nordin, joka asuu Turussa, mutta on kotoisin Paraisilta.

– Opiskelen toista vuotta kirjallisuustiedettä Turun yliopistossa, mutta teen tällä hetkellä kandidaatintutkinnon viimeisiä kursseja. Olen lisäksi opiskellut sosiaalipsykologiaa Svenska social- och kommunalhögskolanissa Helsingin yliopistossa ja suorittanut kandidaatintutkinnon valtiotieteistä sosiaalipsykologia pääaineenani.

Hän muutti perheineen Paraisille 4-vuotiaana ja on käynyt peruskoulun Paraisilla.

– Olen aina lukenut Paraisten Kuulutuksia ja pidän lehdestä. Olen ehkä kaikkein eniten kiinnostunut kulttuurista, mutta uutiset ja politiikka kiinnostavat myös. Lueskelen myös urheilujuttuja, joten ehkä minua voisi jotakuinkin kutsua kaikkiruokaiseksi.

Utelias luonne

Hän odottaa ennen kaikkea pääsevänsä tekemään jotain konkreettista ja oppivansa uutta alasta.

– Olen utelias luonteeltani ja nyt pääsen tutustumaan Paraisiin vielä laajemmin. Muutama artikkeli-idea on jo valmiina, sanoo hän.

Nordin aloitti PK:n toimituksessa maanantaina ja ottaa ohjat käsiinsä lehdessä viikosta 25 alkaen.

Hänet tavoittaa sähköpostilla osoitteesta laura.nordin@aumedia.fi ja hän tulee käyttämään samaa työpuhelinnumeroa kuin allekirjoittanut yleensä, eli hänet saa 18. kesäkuuta jälkeen kiinni myös numerosta 050-306 2004.

Mikael Heinrichs
050-306 2004/mikael.heinrichs@aumedia.fi

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*