Kaikenlaista vastaantullutta

Tulipa tuossa palautetta viime torstain kirjoituksesta, jossa kirjoittelin Paraisten mainostaulusta salmen rannalla. Taulussahan oli hieno kesäinen maisema koivujen ympäröimänä kun kääntyypi seuraavasta risteyksestä vasemmalle, niin löytää tämän ihanuuden. Taulu oli paikalla vuodesta 2015 vuoteen 2019 ja nyt tämä uusi on pystytetty viikko sitten jonka palautteen antaja tyysin jättää huomiotta (Tiedotuspäällikkö Itänen). Purnaan tämän uuden taulun kustannuksia en tekstiä.

Yleensähän mainostaulut ovat mainoksia eikä toden kanssa juurikaan mitään tekemistä. Mitä tulee siihen pitäisikö olla ylpeä siitä kun asuu Paraisilla, niin vastauksia voi olla monenlaisia. Esimerkiksi luontohan on hieno paitsi keskustassa, jossa kalkkitehdas pilaa sitä läsnäolollaan. Kuten sanotaan, joka asialla on valo- ja varjopuolensa. Kahviloita taas on turhankin paljon, nimittäin niitä löytyy runsaasti. Suuri puutehan on niissä aukioloaika, kun viikonloppuna avointa kahvilaa ei illalla juurikaan löydy, toki ravintoloita löytyy ja saahan niistäkin kahvia.

Kauppojakin löytyy, mutta esimerkiksi ”kännykkään” jos tulee vika niin siitä seuraa matka Skanssin ostosparatiisiin, tämä siis vain yhtenä esimerkkinä.

Olipa unohtua yksi asia, eli missä vaiheessa seilaa kahvilalaiva, mikä kyllä piristäisi keskustaa. Onko koko asia uponnut Itämereen vai missä mennään?

Terveysasemalla on menossa organisaatiouudistus, eli se mikä toimi normaalilla tavalla niin nyt se sitten ei toimi ollenkaan, tämä siis koskee kotisairaanhoidon terveydenhoitajien töiden uudistuksia. Huomasin tämän jutun erään huolestuneen paraislaisenhenkilön kirjoituksesta, eli kenen neropatin tekele tämäkin fiasko taas on? Miksi ihmisten täytyy olla jatkuvasti huolissaan terveydestään, kun terveyskeskus uudistuu?

Kaupungin virkamiehille avoin kysymys: mitä tekemistä on Memera-nimisellä firmalla kaupungin kanssa?

Veroäyripykälä se vasta hupaisa on kun erilaisia ehtoja on vaikka kuinka paljon. Esimerkkinä parhaimmasta päästä jos väkiluku nousee yli 15 200 niin rahaa tulee taas ovista ja ikkunoista. Opitaanko tällä tavalla ikinä ajattelemaan esim. ostopalveluja? Tiistai-iltana nähdään kuinka käy.

Tapio Karikko

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*