Slutsekundsmål fällde Piffen

På rätt väg. Piffen och Robin Mattsson är på rätt väg, det visade laget med sin insats mot Atlas i lördags. Foto: Robert Lemberg
En handbollsmatch räcker 60 minuter, inte 59.59. Det fick Piffen erfara i lördags.
Piffens Andrej Miladinovski satte sitt sjunde mål från straffpunkten med endast tjugotalet sekunder att spela och kvitterade matchen mot Atlas från Vanda till 26–26. Men i matchens sista anfall och sista sekund satte gästernas Anthony Hellakoski in 26–27 på ett genombrott och majoriteten av de 191 på läktaren fick bege sig snopna hemåt.
Piffen gjorde sannolikt sin bästa match under de senaste två säsongerna och ledde matchen i flera repriser. Särskilt i slutet av första halvleken gick det bra då hemmalaget knappade in en stor ledning.
Hit men inte längre. Piffens försvar spelade bra mot Atlas och målvakten Markus Mattila knep 19 bollar. Men i det allra sista Atlas-anfallet räckte det inte. Foto: Robert Lemberg
Kolla in resten Robert Lembergs bilder från matchen här!
– Vi spelade dålig i inledningen av halvlekarna, jag vet inte om det är nervositeten eller vad det beror på, konstaterade PIF-målvakten Markus Mattila som var matchens man med sina 19 räddningar.
PIF-tränaren Boris Dvorsek grämde sig efteråt över en del individuella missar i andra halvlek och lagets dåliga spel i numerärt överläge.