Wolvesille avausvoitto Kolmosessa

Jami Hannuniemi iski aidon hattutempun ÅIFK:n verkkoon tämän illan ottelussa. Arkistokuva

SC Wolves otti tänä iltana ensimmäisen voittonsa Kolmosessa sarjajumbo ÅIFK:ta vastaan Urheilupuiston yläkentällä pelatussa ottelussa, joka päättyi lukemiin 1-4 (1-3). Jami Hannuniemi iski kolme maalia kanarialintujen häkkiin avauspuolikkaalla.

– Teimme onnistuneen taktisen muutoksen. Pelasimme tänään kahdella kärjellä yhden sijaan ja se kantoi hedelmää. Saimme enemmän painetta aikaiseksi hyökkäyspäässä, mikä oli avainasemassa historiallisen voiton osalta, totesi iloinen Wolves-valmentaja Marko Malmborg ÅU:lle ottelun jälkeen.

Hannuniemi iski avausmaalin jo 11. minuutilla ja iski toistamiseen 38. minuutilla päästessään vapaasti puskemaan Joel Ylistalon keskityksestä. Hattutempun hän viimeisteli avauspuoliskon lisäajalla.

Voiton myötä Wolves ohitti jälleen Inter/2:n sarjataulukon tyvessä ja on nyt 12. sijalla.

ÅIFK – SC Wolves 1-4 (1-3)

SC Wolves: Valtteri Laine – Toni Tuominen, Janne Forsman, Jiri Vainio, Sampo Niinimaa – Karl Kaasik – Niklas Aalto, Patri Filatoff (72. Matti Hautala), Joel Ylistalo (86. Milliam Ahanen) – Jami Hannuniemi (80. Jami Virtanen), Jani Masalin (55. Matias Tulla).

Maalit: 11. Jami Hannuniemi 0–1, 26. Alec Engblom 1–1, 38. Hannuniemi 1–2, 45+2. Hannuniemi 1–3, 90+1. Matti Hautala 1–4.